Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


My top 10 boys <3

 1.Louis Tomlinson <3 

 Louis .Mit imádok benne??A hangját ,a mosolyát,a haját a hülyeségeit a nagyon szép szemét  összességében mindent és most nem szeretnék áradozni  Na,de azért szerintem nagyon szerethető vicces nem értem egyesek ,hogy mondhatnak ilyen gonoszságokat 

 

 

2.Niall Horan <3 

 

 Szerintem ő a legédesebb Ír srác .Jó nem mintha én több Ír srácot ismernék de tutira veszem ,hogy ő a legranyosabb .Aranyos hogy folyton nevet vagy msolyog folyton eszik és menő a haja 

3.Harry Styles <3 

 

Harry a kis szívtipró .Nem lehet ellenálni a mosolyának és a göndör fürtjeinek .Kicsit perverz ,de ezáltal még jobban szerethető .Viszont a haja mostanában összegofott haj vs.hajpánt én a fodrászt választanám a helyében !

 

4 .Zayn Malik <3 

 

 

 Zayn a rosszfiú ! Hát a rosszfiúk vonzóak ezt gondolom nem kell magyarázni !! Meg amúgy is ő Zayn Jawaidd Malik !!

5.Liam Payne <3 

 

 Liam a romantikus !! Nagyon aranyos ,szerethető vezéregyéniség szerű mint már mondtam romantikus ,és nem utolsó szempont ,hogy jól néz ki !! 

6.Jorge Blanco <3 

 

 

Jorge Blanco igen befutott a Violetta sorozat segítsgével .Jól színészkedik ,jó a hangja a mozgása jól néz ki mi kell még ?? 

7.Szabyest <3 

Szabyestet én nagyon bírom !! Először nem volt olyan szimpi ,de meghallgattam pár dalát és akkor azonnal megimádtam !Szerintem nagyon jó fej lehet az interjúi alapján ahogy beszél meg nevet ! 

8.Zac Efron <3 

Zac Efron !! A HSM óta szeretem bár akkor még annyira nem szerettem ,de megkell hagyn jól színészkedik és jó pasi is 

 

 

9.Ross Lynch <3 

 

Ross rendes srácnak tartom !! Helyes jól színészkedik és benne van egy übermenő bandába 

10.Austin Mahone <3 

Austin Mahonet nagyon bírom !! Szeretem a dalait meg magát a srcáot is kedvelem jó hangja van és helyes  Aranyos srácnak tartom ! 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.